Obiady abonamentowe – KWIECIEŃ
Cena zestawu 17.00 zł
Zupa – 5.00 zł
II danie – 15.00 zł
Czwartek 1.04
Zupa szczawiowa z jajkiem
Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka colesław
Piątek 2.04
Zupa fasolowa
Makaron penne w sosie śmietanowo pieczarkowym
Wtorek 6.04
Zupa pieczarkowa
Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym, ziemniaki, marchewka z groszkiem
Środa 7.04
Zupa krupnik
Roladka schabowa nadziewana kapustą kiszoną, ziemniaki, surówka z białej kapusty
Czwartek 8.04
Rosół z makaronem
Pulpety wieprzowe w sosie pieczarkowym, kasza jęczmienna, surówka purpurowa
Piątek 9.04
Zupa pomidorowa
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty
Poniedziałek 12.04
Zupa ogórkowa
Kotlet schabowy po parysku, ziemniaki, surówka z białej kapusty
Wtorek 13.04
Zupa jarzynowa
Kotlet mielony, ziemniaki, buraczki
Środa 14.04
Barszcz ukraiński
Roladka drobiowa nadziewana pieczarkami, ziemniaki, colesław
Czwartek 15.04
Zupa szczawiowa z jajkiem
Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej
Piątek 16.04
Grochówka
Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami
Poniedziałek 19.04
Zupa krupnik
Polędwiczki drobiowe w chrupiącej panierce, ziemniaki, surówka z marchewki
Wtorek 20.04
Rosół z makaronem
Pierś z kurczaka soute, żółty ryż, surówka z białej kapusty
Środa 21.04
Zupa pomidorowa
Pyzy z mięsem
Czwartek 22.04
Zupa pieczarkowa
Pieczeń wieprzowa, ziemniaki, kapusta kiszona zasmażana
Piątek 23.04
Żurek Śląski
Naleśniki z twarożkiem
Poniedziałek 26.04
Zupa kapuśniak
Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka colesław
Wtorek 27.04
Zupa fasolowa
Pieczeń z szynki, kasza jęczmienna, surówka z ogórka kiszonego
Środa 28.04
Zupa ogórkowa
Roladka drobiowa nadziewana ogórkiem kiszonym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej
Czwartek 29.04
Zupa jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki
Piątek 30.04
Barszcz ukraiński
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty