Obiady Abonamentowe

Obiady abonamentowe – CZERWIEC

Cena zestawu 17.00 zł
Zupa – 5.00 zł
II danie – 15.00 zł


Wtorek 1.06
Zupa jarzynowa
Pulpeciki wieprzowe w sosie pieczarkowy, kasza jęczmienna, sałatka z pomidora i ogórka


Środa 2.06
Zupa z botwinki
Roladka drobiowa nadziewana ogórkiem kiszonym, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej


Piątek 4.06
Grochówka
Łazanki z kapustą i pieczarkami


Poniedziałek 7.06
Zupa kapuśniak
Kotlet z piersi kurczaka w chrupiącej panierce, ziemniaki, surówka z młodej białej kapusty


Wtorek 8.06
Zupa koperkowa z ryżem
Bitki schabowe w sosie, ziemniaki, surówka colesław


Środa 9.06
Zupa ogórkowa
Roladka schabowa nadziewana pieczarkami, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej


Czwartek 10.06
Rosół z makaronem
Kotlet mielony, ziemniaki, mizeria


Piątek 11.06
Zupa pomidorowa
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty


Poniedziałek 14.06
Zupa krupnik
Kotlet schabowy po parysku, ziemniaki, marchewka z groszkiem


Wtorek 15.06
Zupa pieczarkowa
Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej


Środa 16.06
Barszcz ukraiński
Roladka schabowa nadziewana szynka, serem i musztardą francuską ziemniaki, surówka z białej kapusty


Czwartek 17.06
Zupa szczawiowa z jajkiem
Pieczeń wieprzowa, ziemniaki, kapusta kiszona zasmażana


Piątek 18.06
Żurek Śląski
Makaron penne w sosie śmietanowym z pieczarkami


Poniedziałek 21.06
Zupa pomidorowa
Kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki, surówka z marchewki


Wtorek 22.06
Rosół z makaronem
Kotlet schabowy po kowalsku, ziemniaki, surówka z colesław


Środa 23.06
Zupa kapuśniak
Spaghetti Bolognes


Czwartek 24.06
Zupa jarzynowa
Pierś na parze, ryż, bukiet warzyw


Piątek 25.06
Zupa fasolowa
Filet z ryby, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty


Poniedziałek 28.06
Zupa ogórkowa
Pierś z kurczaka w chrupiącej panierce, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej


Wtorek 29.06
Zupa kalafiorowa
Pieczeń z szynki, kasza jęczmienna, surówka z ogórek małosolny


Środa 30.06
Zupa krupnik
Pyzy z mięsem